ساعت خوابم بسیار نامنظم است قبلا بارها برای تنظیم ساعت خابم 24 ساعت نمیخابیدم، در حال حاضر این روش نیز جواب نمیدهد، محل خواب حتما باید سرد باشد چرا که شب ها پاهایم داغ میشود؟

سلام
ساعت خوابم بسیار نامنظم است قبلا بارها برای تنظیم ساعت خابم 24 ساعت نمیخابیدم، در حال حاضر این روش نیز جواب نمیدهد، چراکه بعد از 24 ساعت نخابیدن هم خاب عمیق ندارم و در طول روز همیشه خسته هستم
محل خواب حتما باید سرد باشد چرا که اکثرشب ها پاهایم داغ میشود، داغ شدن پاها از سه سال پیش شروع شده،
هنگام خواب دست هایم شل(بی حس) میشود و باید ان را زیر بالش یا زیر یک شی سنگین قرار دهم
هنگام خواب گوش هایم باید کیپ شود و گرم باشد
وقتی منشینم ناخوداگاه بر روی پاهای خود فشار می اورم و بعد از چند دقیقه متوجه ان میشوم

بازدید : 78 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران