درباره بیماری خودم؟

سلام خانم دکتر عباسیون.من از بابل مزاحمت میشم. یک ماه قبل تو محل کارم(دانشگاه فنی) دیدم سرم سنگین شد، ضعف جسمی پیدا کردم، خیلی بی حوصله شدم انگار دلشوره داشتم.به یه درمانگاه مراجعه کردم متاسفانه دکتر به من گفت نوعی ویروسه، گلوت متورمه ، درصورتیکه هیچ علایم گلو درد نداشتم اینو به دکتر گفته بودم ؛ولی هم تو سرم آنتی بیوتیک ریختن وهم 5 تا پنسیلین 12 ساعته به من دادن من تزریق کردم.3روز تمام اشتهای هیچ غذایی نداشتم.5 کیلو لاغر شدم. استرس تمام وجودمو گرفته بود.یه بار فشارم به 17 رفته بود. پیش دکتر قلب رفتم هم اکو وهم تست ورزش ازمن گرفت گفت خوشبختانه قلبت مشکل نداره.ولی یه قرص فشارAmlopres-5 که هروز بعداز ناهار نصفشو میخورم و یه قرص پروپرانول20 دادن که صبحها یکی میخورم.پیش دکتر عفونت رفتم آزمایش خون،سوناگرافی شکم دادم .خوشبختانه هم کلیه وهم پروستات و هم کبد... مشکل نداشت،دیدم مشکلم حل نشد باز هرازچند گاهی همان علایمی که اول گفتم به سراغم میاد. باپیشنهاد دکتر قلب پبش دکتر متخصص مغز واعصاب آقای ولی نژاد که تو شهر بابل مطب داره رفتم .ایشان پس از معاینه و دیدن آزمایشات و ... گفتن شما گهگاهی دچاره حمله عصبی پانیک میشوید. یه قرص لورازپام1 دادن که شبها یکی میخورم و قرص آلپرازولام 5/.دادن که هر وقت احساس کردی داری اون حالت داره ایجاد میشه یکی مصرف کن.گفتن اون قرص فشار و پروپرانول را که دکتر قلب داده هم هم مصرف کن .20 روز دیگه مراجعه کن.
خانم دکتر سرتون درد آوردم.ببخشید. الان کمی روحیه من نسبت به قبل بهتر شده ولی گاهی اون حالت قبلی(البته خفیف تر به سراغم میاد)چون معاون دانشگاه هستم کمی کارمو مختل میکنه. به نظر حضرتعالی، تشخیص دکتر مغز واعصاب را اعتماد کنم وداروها رو مصرف کنم؟لطفا راهنماییم فرمایید.

بازدید : 536 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مغز و اعصاب (نورولوژي) در تهران