بیماری صرع؟

باسلام خدمت شما آقای دکتر سلطانی عزیز و گرامی . من یکی از جانبازان هستم که در اثر ترکش به سرم دچار بیماری صرع شدم البته در سال یکی یا دوبار بیشتر تشنج به من دست نمیداد باید خدمت شما عرض کنم در شبانه روز 3عدد قرص
کاربامازوپین 200 استفاده میکردم زمانی که خدمت شما رسیدم شما قرص دپاکین 500 اضافه کردید و فرمودید قرص دپاکین رو فقط شبها استفاده کنید .از دو سال پیش که این قرصها رو استفاده میکنم شکر خدا و به دعای شما هیچ تشنجی به من دست نداده و از این بابت از جناب عالی کمال قدر دانی و سپاس رو دارم .حالا سوال اینجاس که هنوز هم باید این قرص رو ادامه بدم یا نه . باز هم ممنون و قدردان زحمات شما هستم . ارادتمند شما مهدی مزینانی از سبزوار

بازدید : 96 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح مغز و اعصاب در تهران