تپش قلب؟

باسلام وعرض ادب واحترام محضر آقای دکتر فاتحی ، وقت عالی بخیر، بنده مدت سه ماه است که به دکتر متخصص قلب در زنجان مراجعه نمودم و بهشون گفتم که من قلبم دراه درد میکنه و بعضی اوقات تیر میکشه و گاهی دردش به آرنج و دستم میزنه ایشان بعد از کاردیوگرافی فرمودن که من تپش قلب دارم و یه قرص پرانول 10 تجویز کردن که الان مدت سه ماه است که دارم استفاده میکنم ولی متاسفانه درد قلبم احساس میکنم کمتر نشده هیچ داره بیشترم میشه .البته خاطرنشان کنم که بنده یک سال پیش یه عمل سنگین زیبایی شکم انجام داده ام . لطفا راهنمایی بفرمائید . باتشکر فراوان

بازدید : 100 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص بيماريهاي قلب وعروق (اينتروينشنال و کارديولوژي) در تهران