۵۲
۶۱
خانــم

سردرد های مکرر و هر روزه ( تشخیص دکترا میگرن ) مزمن‌حدود‌۲۰ سال ؟

سلام‌من‌حدود 20 سال سردرد دارم به دکترای زیادی مراجعه کردم‌ داروهای پیشگیری متعددی دادن ولی متاسفانه بی اثر بوده و فقط ابتدای مصرف کمی بهتر میشم ولی بعد بی اثر میشه ام‌ار ای هم‌دادم‌چیزی نبود ه فقط یه لکه های کوچیک و‌سغیدی دیده شد که دکتر گفت بعلت الودگی هوا و‌... بوجود اومده و‌ چیز خاص و‌ نگران‌کننده‌ای نیست هر روز مسکن‌استفاده‌میکنم گاهی به 2 یا 3 تا هم‌میرسه ( نوافن اوامیگرن استاژل و ..) اگه ممکنه راهنماییم گنین‌چیکار کنم ؟؟ ممنون میشم

بازدید : 147 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مغز و اعصاب (نورولوژي) در تهران