تعیین وقت؟

سلام وقت بخیر من پوستم داری منافذ باز هست یعنی حفره ایجاد شده میخواستم بدونم که چه روش درمانی مناسب هست و برام وقت ویزیت تعیین کنید ممنون

1 پـاسـخ

  • اگر در حال حاضر چربي پوست تون شديد نيست و جوش نميزنيد بهترين درمان انجام ميکرو نيدلينگ با داروهاي گروه درمان اسکار اکنه است البته درمان منظم و مرحله اي سنندينگ اگر توسط پرشک متبحر انجام شود همراه با محلول و شوينده مناسب در دوره هاي 3 ماهه بهترين گزينه است .......مشاوران پزشکي مطب

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 401 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پوست و مو در تهران