شکستگی پاشنه پا؟

سلام خسته نباشید...بنده یکسال و نیم پیش از ارتفاع افتادم و جفت پاشنه های پا دچار شکستگی شد و جراحی انجام شد و داخل پاشنه پین و پلاتیی کار گذاشته شد
الان بعد یکسال و نیم وقتی نصفه روز سر پا می مونم پاشنه ی پاهام دچار درد و مفصل های پاهام دچار خشکی میشه و محدودیت در حرکت برام ایجاد میشه...عکس پاشنه رو خدمتتون میفرستم...سوال بنده این است که با در آوردن پلاتین و پین محدودیت حرکت برام کمتر میشه و به صلاحم هست که پیچ و پلاتین رو از پام در بیارم یا خیر...با تشکر

1 پـاسـخ

بازدید : 35 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ارتوپد - جراح استخوان در تهران