۵۲
۱۱۵
آقــا

کبد چرب؟

با سلام مردی هستم 52 ساله که در سونوگرافی کبد با گرید 2 تشخیص داده شد در ناحیه سمت راست تقریبا زیر دنده احساس سنگینی وسوزش دارم پرهیز غذایی انجام میدهم وچربی رو حذف کردم دکتر برایم قرص ویتامین Eو قرص لیورگل رو تجویز کرده وروزی یکی از هر دو رو مصرف میکنم الان بعد از 20 روز یا بیشتر با سونوگرافی مجدد باز هم چربی کبدم گرید 2 است وبهبودی حاصل نشده فقط در آزمایش خون مقدار آنزیم های کبدی عددشون کمتر شده
لطفا راهنمایی بفرماید که برای درمان چکار باید انجام بدهم ویا چه دارویی مصرف کنم؟
ممنونم

بازدید : 62 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در سپاهان شهر