۲۲
۵۶
خانــم

آیا کم بودنHgb وMch و Mcv وMchc ممکنه که روی باردارنشم فردتاثیربگذارد؟؟

سلام خانوم دکتر من 22سالمه و چند ماهه که برای باردار شدن اقدام میکنم ولی موفق نشدم
تازه آزمایش دادم وجلوی موارد Hgb و Mch وMcv وMchc زده که پایینه
وTsh بدنم هم5/4 هست درحالیکه بایدبین0/32_5/2 باشه وجلوش زده که بالاست
میخواستم بپرسم ایناعلائم چی هستن؟وبایدچه قرص های مصرف کنم که برطرف بشن؟وممکنه که این موارد باعث شده باشن که باردارنشم؟
کلاقاعدگیم در ماه هم حتما تویه تاریخ نیست مثلایه ماه دهم میشم یه ماه بیستم
ممنون میشم که منو در این زمینه راهنمایی کنید چون در این زمینه هاهیچ اطلاعی ندارم
برای باردار شدن میخام که موفق بشم واگرم نواقصی دارم که ازشون اطلاع ندارم برطرف کنم
برای باردارشدن بایدمکمل قبل بارداری هم مصرف کنم؟

بازدید : 28 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در کوهدشت