نودل تیروئید و‌عوارض آن؟

سلام
توده خودکار و اتونوم در تیرویید چه علائم بارزی ایجاد میکنه؟
رژیم درمانی اثر داره؟چه پرهیزهایی و چه غذاهایی بهتره رعایت بشه؟
ممنون

1 پـاسـخ

  • با سلام گره‌هايي که هورمون‌هاي تيروئيدي توليد مي‌کنند احتمالاً باعث علائم پرکاري غده تيروئيد مي‌شوند، از جمله: پوست گرم و عرق کرده، نبض سريع و تپش قلب، افزايش اشتها، عصبي بودن يا اضطراب، بي قراري يا بد خوابي، سرخ شدن يا برافروختگي پوست، اجابت مزاج مکرر و لرزش. البته در افراد ممكنه حتي علامت هم نداشته باشه!! برخي از مواد غذايي كه ممكنه براي کوچک کردن گره هاي تيروئيد و بهبود التهاب تيروئيدموثر باشند: غذاهاي سرشار از روي و ويتامين هاي گروه B مانند اسفناج، بادام هندي، بره، گوشت گاو تغذيه شده با علف، مرغ، تخم مرغ، قارچ و مارچوبه. غذاهاي سرشار از سلنيوم مانند آجيل برزيلي، تخمه آفتابگردان، بادام هندي، اسفناج، هاليبوت، ماهي قزل آلا و جو دوسر.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 21 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص تغذيه باليني و رژيم درماني در تهران