درماتیت الرژیک اگزامی حاد ومزمن مادر سخت بیمار چندوجهی ؟

با سلام و احترام
وقت بخیر
1. سوال نوبت گیری ک نوبت ها کلینیک صدف تا 5 بهمن پر هست ایا در صورت مراجعه حضوری پذیرش فوری دارید از شهرستان و مسیر دور مزاحمتون میشم مادرم حالشون اصلا خوب نیست از شدت درد سوزش مدام گریه میکنند بیمارمون قدردان خواهم بود لطف بفرمایید پاسخگویی بنده باشید
2. سوال بیمار از طرف فرزند : بیماری داریم مبتلا به اگزمای حاد مزمن حدود مادر حدود 60 سال که مدت هاست از بعد از ابتلا به کرونا دچار حمله های نوسانی مشکل خودشون خاصا در فصول خاصی در سال هستند و داروهای معمول به ایشون اثر زیادی نمیکند،
متاسفانه ، حالت مزاجی گرمایی ( پوست سفید روشن مایل به قرمز : نوع پوست ) و شستشو و کاهش رطوبت پوست و مشکل آب هوایی سرد و خشک و گرمایش خشک سیستمی بخاری رو داریم و طبق مقالات میدانیم که این عوامل محیطی اجتناب ناپذیر نقش زیادی در کاهش سرعت بهبودی وتشدید پرابلم بیماری برای ایشون دارد ، همچنین هوا منطقه گرد خاک گاها ولی پاک هست فعلا و اب منطقه دارای کلر بیش از حد مجاز که در مصرف خوراکی جایگزین اما در مصرف شستشو طبق مقالات میتواند خشکی و التهابات را تشدید کند ( عوامل محیطی)
ایشون از قدیم مبتلا به الرژی پوستی قرمزی خارش ومنطقه گردخاک و الرژن محیطی کم نیست .
نتایج پاتولوژی بهمن ماه سال گذشته از فوت درماتیت مزمن گزارش نهایی ودر محتوا متن نوع سلول ها رو مست سل گزارش کرد تا جایی که خاطرم هست . ( کارشناس ارشد سلولی مولکولی کارشناس ژنتیک 30 ساله )
داروهای مورد استفاده هیدوکورتیزون خوراکی تزریقی گاها ، پردینوزولون، کرم اوسرین ، دوکسپین با عوارض زیاد پوکی استخوان شدید هم دارند .
ناحیه پا درگیری زیاد و دست وسینه وسوزش درد شبانه خواب شبانه مختل کرده است.حالت زخمی وتاولی گاها قرمز بزرگ شده خارش زیاد علائم بیمار هست
استرس های تاحد زیادی ناشی از گرفتاری های شخصی وخانوادگی مادرانه متحمل شده اند و عوامل دست به دست هم داده است ظاهرا. داروی ساختنی پرکیس بد نبوده، روغن ها موجود در بازار سوزش بهشون میده ، ونوردرمانی سه جلسه انجام و بهبودی نسبی حاصل شد وبه دلیل دوری راه قطع شد
4 متخصص در سال 1400، 3 مورد اصفهان و یک مورد تهران ویزیت شدند
ایا پیشنهاد نوردرمانی قبل داروی ساختنی یا موازات و نوبت مستقیم رو میشه درخواست کنم برا جلسه هفته اول اواسط هفته اینده شروع هفته دوم بهمن ماه تا 5 تشریف نداشتید یا نوبت ها تکمیل بوده است ؟
ممنون میشم اگر جسازتا به دلیل لزوم شرح حال دقیق طولانی شدن تکست تا حدی ، احتراما ، تجویز هر نوع راهکار در فاصله 200 کیلومتری اصفهان نظر حضرت عالی رو در مورد بیمارمون هدایت و راهنمایی لازم را بفرمایید ( متاسفانه به دلیل هک سیستم قادر به ارسال تصویر بدن بیمار نیستم و نیازمند مسیر سیف ویزیت انلاین در صورت امکان از طرف حضرت عالی در دوری راه همچنین احتراما از سایت مورد نظر تقاضا میگردد در جهت محرمانگی حریم شخصی بیماران طبق مقررات دیجیتال در نظر گرفته شود وپس از پاسخدهی اقدام به حذف سوال وپاسخ فرمایید * )
سپاس فروان از صبوری و پاسخگویی شما به بیماران
با ارزوی توفیق وسعادت در پناه باری تعالی برای شما پزشک ازجمند

بازدید : 52 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پوست و مو در تهران