تشخیص مشکل درد شدید روی پا از روی پاسخ ام آرآی؟

باسلام خدمت پزشک حاذق جناب آقای دکترتنگستانی نژاد
بنده حدود یک سال است که ازدرد شدیدروی پای چپ خود بعد ازمدتی راه رفتن رنج می برم
چون مقداری رگ واریسی دارم،احتمال دادم مربوط به واریس باشدولی دکتر رادپی گفتندکه درداین قسمت پا مربوط به واریس نیست وبایدبه پزشک متخصص ارتوپدی مراجعه کنی،بنده قصدداشتم به جنابعالی مراجعه کنم ولی وقت شما به راحتی گیرنمیاد،برای همین به دکترگلمکانی مراجعه کردم وایشان گفتندکه بایدام آر آی انجام بدهم
دیروز جواب ام آرآی را گرفتم ولی چون برای خواندن جوابش عجله داشتم نزد دکترعندلیبی رفتم
ایشان گفتندکه جواب ام آرآی اشتباه است
وگفتند عکس رادیولوژی بگیرم وبعدازدیدن عکس
گفتندکه استخوان روی پایم ترک برداشته وباتوجه به اینکه هیچ ضربه ای جدیدابه پای بنده نخورده،احتمال دادند که شاید دراثرپوکی استخوان این ترک در پایم ایجاد شده ومقداری دارو دادندوگفتندکه درصورت خوب نشدن با این داروها مجبورند پایم را گچ بگیرند.
لطفا نظر خود را دررابطه با این تشخیص وداروهای
تجویزشده اعلام بفرماییدولطفا اگرممکن است یک وقت حضوری به بنده بدهید.باتشکرفراوان

بازدید : 49 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح استخوان و مفاصل (ارتوپد) در تهران