آیا طرحواره شخصیتی هیجانی محرومی با طرحواره شخصی که واسه میخواد همه چیز در قاب و چهارچوب مخصوص جا بگیره نمیتونن ازدواج کنن؟

من از یک خانواده هستم که پدر کارگر بازنشته و مادر فوت کرده نامادری دارم فرزند 5 ام خانواده 4 خواهر و یک برادر دارم ازواج کردن من یکی مونده به آخرم یک خواستگار دارم از خانواده ای با پدر و مادر فرهنگی پدر عضو گروههای سیاسی قبل از انقلاب و 2 برادر که ازدواج کردن و ایشون پسر آخره
پدرشون خیلی تو تصمیم گیری هاشون بخصوص بای ازدواج دخالت میکنن در واقع مخالفت با هر دو و ایشون میگن خانواده ها با هم جور نیستن و ...هردو از یک شهریم من 36 و ایشون 39 ساله و من حسابدارم لیسانس ریاضی دارم ایشون عمران و مهندس هستن و میگن سن عرووس بالاست بخاطر بچه دار شدن ما رو فرستادن ژنتیک اما همچنان مخالفت میکنن و بهانه میگیرن ..ما رفتیم مشاوره اول گفتن شما از لحاظ شخصیتی که یکی محرومی هیجانی و دیگری کسی که واسه هر چیز قاب مخصوص خودش رو داره با هم جور نیستید و تفاوت فرهنگی اجتماعی دارید خانواده ما جز من ماکسیمم مدرکشون دیپلم و اونا لیسانس هستن...بعدش ایشون جلسات رو به تنهایی رفتن بخاطر مسایله شک و تردید در انتخابات و نظر دکتر تغییر کرد با شرط اینکه رو رفتار من هم کار بشه میشه ازدواج کرد ..اما بعدش من یه حقیقتی رو بعد از دو سال از زندگیم به ایشون گفتم که مربوط به چند سال پیش بود موضوع ارتباط جنسی من با مرد متاهل بود که دکتر نظرشون این بود من مریضم و ممکنه تو زندگیمون هم خیانت کنم توضیح اینکه من 36 ساله هستم و این موضوع از 30 تا 33 سالگی اتفاق افتاد به دفعات محدود و ارتباط من و خواستگارم مربوط به 34 تا 36 سالگی من هست میخوام لطفا راهنماییم کنید ضمنا ما کات کردیم اما هردو بهم علاقه داشتیم فقط بخاطر این موضوع خواستگارم میگه که دیگه نمیتونه بامن ازدواج کنه....

1 پـاسـخ

بازدید : 205 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانشناس در تهران