۱۳
۳۳
خانــم

پریودی ۱۳ روزه با لخته خون ؟

سلام خانم دکتر عزیزخسته نباشید وقتتون بخیر ببخشید من چند تا سوال دارم که واقعا خیلی درگیرشم اگه بتونید کمک کنید ممنون میشم من دخترم 13 سالشه که هشت تا ده باره پریود شده خیلی پریودش زود زود میشه هنوز که یک ماه نشده پریود میشه دلیلش چیه ؟
سوال دیگمم اینه یک بار پرویودیش 13 روز طول کشید که میگفت با لخته های خونه بعضی وقت ها خیلی تیره که به سیاهی بره گاهی وقت هم قهوه روشن دلیل اینکه انقد طول بکشه و همش لخته خون چیه؟
امکان داره حامله باشه از این سن ؟
آخه چون لخته خون بزرگ انگار سقط جنینه
وزنشم 33 کیلو خیلی کمه

بازدید : 43 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران