چه دارویی برای سرفه که مجدد شروع شده بدم که تا آخر دی نوبتش بشه ؟

سلام وقت بخیر ماه پیش مراجعه کردم بخاطر ریه پسرم که داروهای آپو سیتریزین شربت ایمیونس شربت تتوتفین قرص آریترومایسن اسپری سالبوترکس و کاتوسین پلاس نیوتادین بهش دادید الان دو روز دوباره سرفه های شدید که انگار خلط داره شروع شده چه داروی بهش بدم تا نوبتش که آخر دی هست بیارمش

1 پـاسـخ

  • سلام ماه قبل ويزيت شده اند و دوباره سرماخوردگي گرفته اند ، نحوه مصرف اسپري و داروها توضيح داده شده ، استفاده کنيد و اگر شديد بود و بهتر نشد ، شنبه بين مريض با هماهنگي با منشي ، ويزيت شوند .

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
بازدید : 24 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص اطفال و کودکان در تهران