۱۲
آقــا

سلام بچه من یکسال دوماهشه؟

بیضه سمت راست ب ابعاد mm 5 .9× 13.5 بیضه چپ به ابعاد mm5 .8 ×14هردو بیضه دارای حدود منظم و اکوی طبیعی می باشند بیضه چپ خارج از اسکروتوم داخل کانال اینگوئینال مشاهده میشودکه مطرح کننده UDTسمت چپ میباشد بیضه راست داخل اسکروتوم مشهود است تغییر اکوی فوکال و همچنین ضایعه فضاگیر سولید یا کیستیک در پار انشیم بیضتین دیده نشد .اپیدیدیم در دوسمت نما وسایزطبیعی دارند کیست اپیدید یم یا اسپرماتوسل دیده نشد .اسکرو توم دارای ضخامت نرمال است .تجمع غیر طبیعی مایع در فضای اسکروتوم .هیدر وسل .دیده نشد .
دربررسی نواحی اینگوئینال دوسمت شواهد هرنی اینگو ئینال دیده نشد. لنفادنوپاتی پاتولوژیک دیده نشده./گ

1 پـاسـخ

بازدید : 59 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه - مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در تهران