۱۴
۱۰۰
خانــم

درد شکم وناف بعداز‌عمل آپاندیس وبیحسی قسمت راست بدن به خصوص پای راست؟

سلام وقت بخیر دختر 14 ساله ام‌باتشخیص‌آپاندیس دو هفته پیش بابیحسی نخاعی‌عمل باز شده نه تنها دردنافش قطع نشده دچار بیحسی ولرزش دست راست‌وگرفتگی پای راست شده کمرش هم از محل تزریق بیحسی تا گردن درد میکنه خیلی نگرانش هستم اگه راهنماییم کنید ممنون میشم

1 پـاسـخ

  • سلام کجا و توسط چه فردي عمل شده . در صورت تداوم علايم احتمالا تشخيص اوليه اپانديست نيست پاتولوژي پيگيري و يک سونوگرافي شکمي و اين درد ها مربوط به بيحسي اسپاينال مي تواند باشد کدام شهر هستيد تا راهنمايي کنم

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 137 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کودکان در تهران