۳۲
۱۰۵
آقــا

مشکل خودارضایی؟

سلام آقای دکترخداقوت سپاس ازلطف بیکرانتان..من پیام هاروکه میخوندم دیدم شمابه همه ی سوالات باصبروحوصله پاسخ دادید'خداسلامتی بده بهتون..آقای دکترمن مشکل خودارضایی دارم خیلی شهوتم بالاس'همش فکرم درگیرفانتزی های سکسی هستش وزیادچشم چرانی میکنم خسته شدم دیگه.نمیخام خودارضایی کنم میخام فکرم آروم باشه همیشه حالت نعوظ دارم طبعم گرمه ومجردهستم..میخاستم ببینم دارویی هست دراین خصوص که میل جنسی روبه شدت کاهش بده؟ممنون میشم پاسخ بدید

بازدید : 81 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه - مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در تهران