درباره بیماری گوارشی ؟

من 55 ساله هستم از دو سال پیش احساس میکنم چیزی در حلقم گیر کرده ام آر آی از گردن و قسمت نرم گلو انجام داده ام
اندوسکوپی انجام داده ام
عکس از گلو گرفته ام که مایعی را مینوشی که در آن گفته شد دیسک گردن به طرف گلو کمی بر آمده است و درقزوین آزمایش که متاسفانه اسمش خاطرم نیست که در آن میله ای به داخل دهان برده و فیلم میگیرند انجام داده ام که هیچکدام موثر نبوده و مدام احساس میکنم لقمه ای بزرگ در گلویم گیر کرده است چند بار هم به متخصص گوش و حلق بینی در ابهر مراجعه کرده ام که گفتند اسید معده است که به بالا میاید که قرص امپرازول و دومیترون تجویز کرده است
جناب آقای دکتر آیا من برای درمان باید نزد شما بیایم یا دکتر دیگری لطفا راهنمایی بفرمایید با تشکر

بازدید : 53 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص گوارش و کبد بالغين در تهران