۲۸
۶۵
خانــم

تست بیبی چک مثبت بعداز۹روزتاخیردرپریودی ؟

سلام خسته نباشید من دوتازایمان زودرس داشتم اولی 31 هفته دومی 33 هفته الان ناخواسته پریودم عقب افتاده میخواستم ببینم چه جوری بایدپریودبشم اصلابه هیچ عنوان قصدبارداری ندارم چون بارداری های قبلیم زودرس بوده لطفا کمک کنید

1 پـاسـخ

  • سلام گلم شما بايد آزمايش خون بارداري بدين تا مشخص بشه باردارين يا خير اگر باردار نباشين با تجويز دارو قاعده ميشين اگر هم که باردار باشين مبارکتون کاري نميشه انجام داد.جلوگيري از بارداري داشته باشين که اينقدر استرس متحمل نشيد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 2 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مامايي در حسن آباد یاسوکند