دیسک کمر ؟

با سلام. تصویر ام آر آی و گزارش آن تقدیم می شود. ممنون می شوم در مورد ضرورت یا عدم نیاز به جراحی اعلام نظر بفرمایند. همینطور داروی لازم و روش مراقبت و راهنمای حرکات ورزشی مناسب راهنمایی بفرمایند. با توجه به اینکه در محل کار ناچار به نشستن طولانی حدود 9 ساعت هستم چه توصیه ای می فرمایید؟ در مورد نوع صندلی و نحوه نشستن اگر ممکن است راهنمایی بفرمایید.
Marginal spur formations are noted on lumbar spine.
Posterior disc bulge on L2-L3 level is discerned.
Annular tear and left para-central disc protrusion on L5-S1 level leads to thecal sac compression and left lateral recess narrowing.
به دلیل محدودیت بارگزاری تصویر فقط یک مورد ارسال شد. در صورت نیاز بفرمایید موارد دیگری ارسال گردد.
با تشکر

بازدید : 51 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح مغز و اعصاب در تهران