تورم و کورک زیر بغل بعد از واکسن کرونا؟

سلام ، من 55 ساله هستم 40 روز پیش دوز اول واکسن کرونا سینوفارم را دریافت کردم و حدود 10 روز بعد زیر بغل سمت چپ تورم داشتم ولی چندان دردناک نبود که بعد از حدود دو هفته سر باز کرد و حدود 2 سی سی مایع ژله مانندی پس از فشار دادن بین دو انگشت از آن خارج شد و کاملا برطرف گردید ، پس از یکماه از تاریخ دوز اول ، دوز دوم را دریافت کردم ، سه روز بعد تورم توده زیر بغل راست شروع شد که هنوز ادامه دارد و تقریبا به اندازه یک گردو شده است ، امروز دقیقا یکهفته از دریافت دوز دوم می گذرد و توده جدید و دردناکی دو باره در زیر بغل سمت راست احساس و مشاهده کردم ، لازم به ذکر است در دو ماه گذشته تجربه عمل TUL حالب کلیه با بی حسی از کمر و عمل DJ خروج لوله سوند از حالب را با بیهوشی عمومی و همچنین سی تی اسکن هسته ای قلب را داشته ام .
آیا این می تواند از عوارض واکسن باشد؟
برای پیگیری در صورت نیاز به فوق تخصص غدد مراجعه کنم یا فوق تخصص عفونی ؟

بازدید : 62 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص غدد، رشد و متابوليسم در خرم آباد