۱۸ماهه
۱۶
خانــم

خواب کودک ؟

سلام خانم دکتر .دختر من الان یه هفتس اوایل خواب دست و پاش میپره .یا بعضی وقتا پلکش تکون میخوره یه کوچولو چشمش بازه .خوابش ک عمیق بشه این پرش کم میشهیا کلا قط میشه .فیلم گرفتم متخصص اطفال دیدن گفتن خداروشکر تشنج نیست .میگن خواب رم هست .این علائم خطرناکه؟یا درمان میشه؟؟؟دخترم 18 ماهشه
چند وقتی میشه تو زندگیم مشکلی ایجاد شده با دعوا جیغ میترسید .امکان داره استرس باشه روش تاًثیر گذاشته .توروخدا جوابمو بدین خوب میشه😭😭😭

بازدید : 42 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مغز و اعصاب کودکان در تهران