برنامه تغذیه و ورزش جهت کاهش وزن؟

درود جناب دکتر ،من 61 سال سن دارم، و می‌خوام با یک برنامه ریزی تخصصی در تغذیه و ورزش وزنم رو کاهش بدم،کبد من مقداری چرب هست،و به پیشنهاد دکتر ارتوپد بایستی به وزن ایده آل برسم، سپاسگزار خواهم بود از تخصص و مشاوره شما استفاده کنم.

1 پـاسـخ

  • سلام روزتون بخير باشه سال نو مبارک🙏 در خدمتتون هستيم و خوشحال ميشيم ببينيمتون و در کنار هم به هدف تون تو سال جديد برسين. ممنون ميشم با شماره 22117004 تماس بفرماييد و جهت وقت حضوري يا غيرحضوري هماهنگ کنيد 🙏🙏

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 7 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص تغذيه ورزشي در تهران