سقط یا بارداری؟

با سلام
بنده حدود دوهفته از موقع پریودم گذشته بود-- اقدام به بارداری هم داشتیم-- احساس میکردم که باردار هستم-- که حدودا دو روز پیش به یه گردش کوتاه رفتم و چون مسافت کوهستانی بوده و بالاوپایین داشتم و خستگی و حرکت و ...
بلافاصله از گردش ک برگشتم خونریزی داشتم
ازطرفی بی بی چک هم گذاشته بودم که بزنم و جواب بی بی چک از گردش ک برگشتم زدم- منفی بود

سوالم این هست آیا ممکن بوده باردار بودم و بعلت تحرک و تکان و خستگی دفع شده باشه در همین مدت کوتاه چندهفته؟؟؟

1 پـاسـخ

بازدید : 29 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان و نازايي در تهران