ناتوانی جنسی «عنن»؟

سلام و عرض ادب دکتر رفعتی بنده بارها به متخصص کلیه مراجعه کردم و تست npt انجام دادم هر بار دو شب و نتیجه ارکسیون مشاهده نشد و لذاEDبسیار شدید مطرح است و دو بار سونوگرافی کالر داپلر آ لت « penis» انجام دادم و هر دو بار دکتر گفتند نتیجه سونوگرافی سالم است و دو بار هم بنا به توصیه دکتر کلیه با روانپزشک مشاوره داشتم ولی نتیجه ای نگرفتم لطفا راهنمایی کنید حالا چکار کنم و همسرم بخاطر همین مسئله جدا شده آ یا می توانم با شما مشاوره داشته باشم ؟ یا لازم است حضور ی خدمت برسم ؟ یکی از متخصصان کلیه توصیه کرد برای عمل جراحی پروتز در آ لت ، آ یا مشکل من با دارو حل می شود ؟ لطفا راهنمایی کنید با تشکر فراوان ، می توانم با شماره شما از طریق واتس آ پ در تماس باشم منتظر جواب با تشکر لازم به ذکر است در شهرستان هستم و نیاز به راهنمایی شما دارم با تشکر

بازدید : 51 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه - مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در تهران