۳۶
۶۳
آقــا

تبعیض خانواده همسر بین فرزندان من وبا فرزندان جاری؟

سلام و عرض ادب
من 14 سال با یک خانواده که از همه لحاظ با هم تفاوت داریم (حمل بر خودستایی نباشد خانواده من از هر جهت بالاتر هستند)وصلت کردم همین ابتدا اعتراف میکنم به دلیل مشکلاتی که در خانواده خودم بود رفتار 1 یا20 با خانواده همسرم داشتم یا خوب خوب یا بد بد بودم بعدها واقعا دوست داشتم بهشون نزدیک بشم ولی متاسفانه اذیت و آزارهای خواهرهای همسرم نسبت به بچه های من شروع شد اونا از اینکه بین فرزندان من و جاریم فرق میگذاشتن لذت میبردن و جاری هم همینطور طوری که کارم فقط دعا و گریه بود همسرم هم جانب اونا رو می‌گرفت تا الان من واقعا دل رحم هستم و همیشه اشتباهات خودمم در نظر میگیرم ولی اونا خودشون رو مبرا از ایراد می دانند مادر همسرم فردی به شدت خودشیفته است که خود و دخترانش را ستایش می‌کند هر راهی بگین امتحان کردم ولی اونا فقط برادر شوهرم و خانواده اش رو به رسمیت می‌شناسند حتی در زایمان‌های من به من رسیدگی نکردن ولی به جاریم 40 روز رسیدگی کردن .
کمکم کنید لطفا

1 پـاسـخ

  • با سلام و ممنون از حسن نظر شما با توجه به گفته هاي شما رفتارهاي خانواده همسرتان اذيتتان کرده است و ناراحت کننده است هر چند از نگاه انها هم شايد شما رفتارهاي ازار هنده داشته باشيد که دو طرف از اثرات رفتارهاي هم آگاه نيستند. براي حل اصولي مشکل مراجعه حضوري بسيار کمک کننده خواهد بود براي وقت با شماره منشي هماهنگ باشيد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 42 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانشناسي و مشاوره در تهران