۸۴
۳۵
خانــم

درد پشت ران ؟

3 ماه پیش شکستگی لگن سمت راست البته از ناحیه داخل اتفاق افتاد که با مراجعه به پزشک و تصویربرداری ام آر آی شکستگی تشخیص و بعد از 2 ماه کاملا خوب شدم اما 4 روزبعداز بهبودی پای راست پای سمت چپ ابتدا از پشت زانو درد شروع شد و بعد درد به پشت ران تقریبا زیر باسن منتقل و نزدیک یک ماه زمان راه رفتن درد شدیدی میگیره با مسکن هم درد خیلی تسکین پیدا نمیکنه به ارتوپد مراجعه و عکس رادیولوژی گرفت و اصلا مفصل و استخوان ران مشکلی نداشت ولی درد بسیار آزار دهنده و طولانی مدت شده میخواستم دلیل درد و نیز زمان تقریبی خوب شدن چه مدت طول میکشه با نهایت تشکر

بازدید : 61 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ارتوپدي و جراح استخوان و مفاصل ‌جراحي‌هاي فوق تخصصي زانو ولگن در تهران