۴۵
۷۰
آقــا

راه درمان فیستول؟

باسلام. خدمت همه پزشکان محترم یه اقا45 ساله از استان بوشهرهستم طبق جواب ام ار ای بنده لطفا جهت بهترین نوع درمان راهنمایی بفرمایید
یک کیست چند جداره نیمه تصویربرداری شده در خلفی مفصل ران چپ دیده می شود که می تواند سینوویال پارالابرال یا گانگلیون سینوویال 55*25 میلی متر در صفحه تاج دیده میشود.نتیجه گیری: فیستول پری آنال ترانس اسفنکتریک وجود دارد در ساعت 5:00 مقعدی به طول 6 سانتی متر، لگن استخوانی و مثانه و حلقه های روده قابل مشاهده طبیعی به نظر می رسد...سونوگرافی ازبفت نرم یک tract مورب با انتهای بسته به قطر4.5mm وطول51mm مشاهده در سطح پوست و انتهای ان در فاصله 9.55mm میباشد ..

1 پـاسـخ

بازدید : 52 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراحي روده بزرگ (کولورکتال) در تهران