۵۱
۶۹
آقــا

درباره نتیجه عمل واژینوپلاستی وتزریق همزمان چربی به واژنسلام؟

سلام خانم دکتردوباره پیش متخصص زنان وزایمان وزیبایی عمل تنگی یاواژینوپلاستی انجام میدم بافاصله 5ماه ولی دوباره نتیجه مثل بارالها خوب نشده یعتی تنگیم خیلی معمولی هستش بااین که دکترباردوم گفتن ایندفعه طوری تنگ میکنم لوله خودکارهم نره ولی با اینکه دوره نقاهت رو دوبارمتحمل شدم نتیجش اصلا راضی نیستم بنظرتون ایرادکارازکجاست ممنون میشم از پاسخ بدید

1 پـاسـخ

  • سلام، چند تا زايمان داشتين؟ و اصولا دليلي که دنبال تنگي واژن هستيد چيه؟ منظورتون از تنگيم خيلي معموليه، چيه؟ و اينکه ميگيد راضي نيستم منظورتون چيه؟ توي رابطه با پارتنرتون مشکل داريد؟ که اگر اينطوره مشکلات مربوط به رابطه جنسي با اعمال جراحي قابل درمان نيست. مسائل و مشکلات جنسي کلا روانشناختيه و شما با مراجعه به سکس تراپ ميتونيد مشکلتونو حل کنيد و نيازي به چنين اعمال جراحي، که غير از آسيب هاي جسمي و البته روانشناختي بيشتر، ارمغاني براتون نداره، نيست. در صورت تمايل و نياز به مشاوره جنسي ميتونيد تماس بگيريد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 54 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران