۹۰
خانــم

مشکل قلبی؟

من سرطان سینه دارم و تحت درمانم هر 21 روز هرسپتین تزریق میکنم و هر ماه یک یا دوبار دچار سرگیجه درد سمت چپ حالت تهوع ضربان نبض تند تنگی نفس ضعف و خستگی دچار میشم دکتر قلب بهم بیزوپرولول داده ولی میترسم مصرف کنم اکو دادم خوب بوده و نوار قلبم مشکل داشته لطفا کمکم کنید و اینکه سمت چپم رو عمل سینه کردم و پرتو درمانی هم شدم و تاموکسیفن کلسیم و آ اس آ مصرف میکنم با قرص اس سیتالوپرام و الپرازولام و لوو تیروکسین.گم کاری تیرویید که زیر نظرم

1 پـاسـخ

  • براي شم بيسوپرولول مناسب نيست. تنها داروهايي که براي پيشگيري از عوارض هرسپتين اثر اثبات شده دارن کاروديلول( بجاي بيسوپرولول)و کاپتوپريل با دوز کم.
    تيروييد خيلي مهمه. بايد اکو بشين. که حتما براتون انجام شده. بهتره از پزشک قلب بخوايين عملکرد دياستولي قلب شما رو براي انکولوژيست بنويسه. اگر اختلال عملکرد دياستولي داشتع باشين. ريسک عوارض هرسپتين بالاتره

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
بازدید : 81 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص قلب و عروق در تهران