احتمال بار داری هست؟

سلام من 5 روز میشه با همسرم خوابیدم و تون این 5 روز ما باهم زیاد خوابیدیم و سه بار آب شو ریخت تو واژنم و. به سه شب بعد او من درد زیر شکم داشتم و کشاله رانم درد می‌کنه
و من هیچ قرص نخوردم و جلو گیری طبیعی داشتیم آیا احتمال دارد بار دار باشم چون

1 پـاسـخ

  • سلام وقت بخير هر خانمي سالم با توجه به سن ، احتمال بارداري در سال اول برقراي رابطه، همراه با رابطه جنسي بدون محافظت، 50 درصد هست، با توجه به توضيحاتي که داديد و روش جلوگيريتون احتمال بارداري هست ولي اينکه در چه روزي از سيکل بارداري رابطه برقرار کرديد هم مهمه

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 23 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران