۱۶
۵۰
آقــا

قد و وزن؟

سلام وعرض ادب
ببخشید آقای دکتر من 16 سالمه قدم 165 و وزنم50 است من میخوام قدم به 170 برسه و وزنم هم که اصلاً از 50 تا به حال بالا نرفته ولی پایین آمده نمیدونم چرا چند ساله افزایش وزن ندارم BMIگرفتم 12 کیلو کمبود وزن دارم اشتهام خیلی خو به غذامو کامل هر وعده میخورم ولی متاسفانه وزنم زیاد نمیشه هم میخوام قدم 5 سانت بالا بره همم میخوام مشکل کمبود وزنم درست بشه ممنون میشم راهنمایی کنید
درضمن آقای دکتر من نمیتونم مراجعه کنم چونکه راهم خیلی دوره ؟
منتطر پاسخ شما هستم با تشکر

بازدید : 49 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص غدد، رشد و متابوليسم کودکان در تهران