۸۵
خانــم

لکه بینی در حین استفاده از قرص جستیران ۴۰؟

با سلام وقتتون بخیر
من اواخر آبان به علت ضخامت آندومتر که بعد از 9 روز پریود 20 میلیمتر بود هیستروسکوپی و کورتاژ تشخیصی شدم و جواب نمونه هم مشکلی نداشت
ودکترم برام قرص جستیران 40 رو برای یه دوره سه ماهه تجویز کردن الان 70 قرص رو مصرف کردم و امروز لکه بینی داشتم خواستم ببینم در حین استفاده از این قرص لکه بینی طبیعیه یا باید پیگیری کنم ؟
ضمنا تقریبا یکماه پیش برای چکاپ شکم و لگن سونوگرافی از روی شکم دادم نه واژینال که بهم گفتن ضخامت اندومتر 24 میلیمتره لطفا راهنمایی بفرمایید که چکار کنم ؟؟

بازدید : 49 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در اسکو