۳۳
۶۶
خانــم

جلوگیری از بارداری؟

سلام من تو این هفته یه بار رابطه داشتم که مایع منی خالی کرد داخل و امشب هم دوباره خالی کرد هر دوبار از قرص اورژانسی استفاده کردم چیکار کنم باردار نشم ما هنوز نامزدیم

1 پـاسـخ

  • سلام وقت بخير، اثربخشي قرصهاي اورژانسي به چند فاکتور بستگي داره: 1- وزن بالا نباشه
    2- اينکه چند ساعت يا چند روز بعد از رابطه مصرف کرده باشين، درسته که تا 72 ساعت بعد از رابطه هم ميشه مصرف کرد ولي هر چي زمان خوردن قرص به زمان رابطه نزديک باشه اثربخشيش بيشتره 3- نوع قرص که تک دوز بوده يا دو دوز 4 و اينکه روز چندم سيکل قاعدگي اين نزديکي اتفاق افتاده باشه. در هر صورت شما کاري که بايد انجام ميدادين، انجام دادين. ولي در هر صورت بهتره از يک روش مطمئن براي پيشگيري استفاده کنيد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 33 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران