۵۷
۸۲
آقــا

ناباروری آقایان؟

سلام؛وقت بخیر! 57 ساله هستم!دچار اختلال نعوذ و کاهش شدید میل جنسی شدم به اورولوژیست مراجعه کردم بعد از معاینه و انجام آزمایشات مشخص شد به علت استفاده از داروی پروترال4/ که در دورهای به علت بزرگ شدن ‌روستا استفاده کردم و همچنان استفاده رو بیرونیه ادامه دادم وبا معاینه و انجام سونی اندازه دروستان کاملا طبیعی و نرمال بود!و پایین بودن میزان تستسترون که 2.25بود در آزمایش !دکتر تزریق تستسترون برام انجام دادن دولت آمپول که یکی تزریق شده و از اونجایی که من قصد بچه دار شدن دارم شنیدم که این آمپول باعث کاهش تولید اسپرم می‌شودمن برای تولید اسپرم خوب برای بچه دار شدن و میل جنسی بالا می‌توانم هورمون گنادوتروپین تزریق کنم ؟؟؟ممنون از شما

بازدید : 44 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه و مجاري ادراري و تناسلي (اورولوژيست) در تهران