۲۵
۶۱
خانــم

درد سینه با مصرف قرص ضدبارداری؟

سلام خسته نباشید
حدود 10‌روز هست‌ از قرص‌ ضدبارداری مارولین استفاده میکنم
در قسمت سینه کمی‌ تورم انگار وجود داره(یکدست و عادی)که غیرعادی‌نیست و توده ای وجود نداره
و مرکز سینه ها کمی سفت شده و مثل کبودی با لمس درد میگیره.دردش دقیقا مثل درد فشار دادن کبودی هست
قبلا چنین دردی رو فقط چند روز قبل از پریود تجربه میکردم.اما حالا با مصرف قرص مارولین پیوسته شده
عادی‌هست؟ممکنه قرص مارولین باعث‌حجیم‌شدن‌و درد شده باشه؟

1 پـاسـخ

  • سلام تمام قرص هاي ضد بارداري حاوي هورمونهاي استروژن و پروژسترون هستند فقط ميزان و نسبت اين هورمونها فرق ميکنه، معمولا مصرف اونها در افرادي که علايم PMS (سندروم پيش از قاعدگي) دارند ميتون همون علايم که بزرگي و سنگيني پستانها هست رو ايجاد کنه ولي چون ميگيد حالت کبودي داره با توجه به سنتون توصيه ميکنم يه سونوي پستان انجام بدين، مصرف کافئين را کاهش بدين، از دخانيات (قليون و سيگار) استفاده نکنيد، استرس نداشته باشين، ماساژ ملايم روغن گل سرخ يا بنفشه جهت تسکين درد موثره

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 72 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران