۲۴
۵۲
خانــم

رفع فاصله بین دندان ها؟

سلام خسته نباشید ببخشید من بین دندون جلو بالاوپایین  اندازه یه هسته نخودکوچیک فاصله داره گاهی ام دردمیکنه.میخام کامپوزیت کنم میشه؟؟یاارتودنسی؟راهنمایی میکنید؟

5 پـاسـخ

  • با سلام،در صورتي ک سايز دندانهاي شما نرمال و يا دُرشت است درمان ارتودنسي توصيه مي شود ولي در صورتي ک سايز دندانهاي شما به صورت مادرزادي ريز و به اصطلاح دانه برنجي است بهتر است ترکيبي از ترميم کامپوزيت و ارتودنسي انجام پذيرد،موفق باشيد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(1)
  • با عرض سلام و احترام
    دوست عزيز براي اطلاع از نحوه درمان بايد از نزديک توسط متخصص ارتودنسي معاينه شويد. در صورت درد احتمال نياز به درمان ترميم يا عصب کشي وجود دارد که بايد قبل از درمان ارتودنسي اين مشکل برطرف شود.
    دکتر گلناز نحوي

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(1)
  • سلام،معمولا دياستم يا همان فاصله بين دنداني با درمان فيسينگ يا همان کامپوزيت قابل اصلاح است.علت درد دندانها يا حساس بودن در اثر سايش هاي دنداني يا جرم سنگين ميباشد،يا پوسيدگي هاي بين دنداني...علت درد بايد بصورت کلينيکي بررسي گردد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
  • فاصله زير 2ميل با ترميم و بيشتر با ارتودنسي.از نزديک ويزيت شويد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(1)
  • سلام و عرض ادب، نياز به معاينه و سپس تشخيص و اظهار نظر صحيح مي باشد، اصولا چنانچه فاصله کم (حدود 2 ميلي متر) و بين يک يا دو دندان باشد درمان ونير کامپوزيت پيشنهاد مي گردد و اگر فاصله زياد و بين چند دندان ارتودنسي پيشنهاد و توصيه مي گردد. موفق و مويد باشيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 576 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص دندانپزشک در تهران