۱۹
۶۰
خانــم

جوش تناسلی در اطراف واژن که مثل یک جوش عصبی هستش؟

مدتیه که چیزی شبیه جوش عصبی در اطراف واژنمه که همینطوریش دردو خارشی نداشت فقط دست میزدم کمی درد و برامدگی حس میکردم یخورده قرمز بودو اونقدر هم برامده نبود ولی ریز هم نیست.اصلا تا وقتی دست نمیزدم بهش حسش نمیکردم اما امروز متوجه شدم یکم برامده تر شده
وکمی خارش حس کردم و سرش یه مقدار سفید شده مثل یک جوش عصبی چرکی..درد نداره فقط وقتی دست بزنم یه مقدار درد میگیره و تحریک به خارش دادن میشه فکر میکنم.نمیدونم جای ترس و مراجعه به پزشک داره یا خیر؟

1 پـاسـخ

بازدید : 96 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در لاهیجان