۲۸
۱۲۰
آقــا

کوچک بودن آلت تناسلی در سن ۲۸ سالگی؟

سلام آقای دکتر اندازه آلت تناسلی بنده خیلی کوچک هست الانم موقع زن گرفتنم هست ولی به دلیل این مشکل نمیتونم برم خواستگاری کسی اندازه آلتم در حالت خوابیده 4 سانت و در حالت راست 11 سانت هست از طرفی هم وزنم بالاست که اونم شکم باعث درسر در رابطه میشه .‌‌... بنده 28 سال دارم وزنم 120 کیلو و قدم 185 سانت هستش ... از روغن شترمرغ تا دستگاه وکیوم و انواع ماساژ استفاده کردم اما هیچ تغییری ندیدم راه کاری وجود داره که من مشکلم صددرصد برطرف بشه ؟ در ضمن تاحالا به هیچ دکتری مراجعه نکردم چون اصلا روم نمیشه

بازدید : 76 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه - مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در تهران