شکستگی استخوان قوزک پا { نازک نی } به دنبال پیچ خوردگی پا؟

خانمی 58 ساله ام با سابقه پوکی استخوان که در اول خرداد ماه به دنبا پیچ خوردگی پا دچار شکستگی قوزک پا شدم و50 روز گچ پا داشتم.بعد از بازکردن گچ گفتند کمی جوش خورده و باید عمل شود.بعد از ام ار ای گفتند تاندون هم کمی آسیب دیده است.آیا این عمل واجب است یا مییتونم با قوزک بند ورعایت کردن تحمل کنم تا جوش بخورد.

1 پـاسـخ

  • سلام و وقت به خير متاسفم از مشکلي که پيش آمده است. نياز است راديوگرافي مچ را ببينم و مچ پاي شما رو هم معاينه کنم. به طور کل بسيار مهم است که قوزک خارجي سر جاي خودش و کامل جوش بخورد. البته تصميم گيري در مورد هر بيمار ميتواند متفاوت باشد که نياز به مراجعه حضوري و بررسي کامل مي‌باشد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 49 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ارتوپدي و جراحي پا و مچ پا در تهران