گرایش جنسی؟

سلام خسته نباشید
من در گذشته پورن زیادی می دیدم داستان جنسی میخواندم و خودارضایی میکردم
در کنار آن رویا پردازی هایی داشتم که یکی از آن ها رابطه با هم جنس به عنوان فاعل بود
پذیرش این موضوع برای من بسیار سخت بود تا جایی که اشیایی را وارد مقعدم میکردم که بفهمم میل به مفعول بودن دارم یا نه اما لذتی برایم نداشت
در رابطه میل عاطفی مطمین نیستم اگر هم باشید خیلی کم است
در حال حاظر این موضوع برای من دیگر تابو نیست
من میل غیر قابل وصفی به جنس مخالف دارم چه عاطفی چه جنسی
در ضمن من باکره هستم و در حال حاظر دچار شک درباره گرایش جنسی ام شده ام
فکر می کنم اگر رابطه با جنس مخالف را تجربه کنم می توانم خودم را کشف کنم از طرفی ممکن است گرفتار این روابط شوم
از شما میخواهم مرا راهنمایی کنید

6 پـاسـخ

بازدید : 89 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانشناس در الشتر