جرم گیری سریع ، عکس برداری از وضیعت دندان ها بالا و زیر و جلو و ترک دندان ها و ردیف کردن؟

خانم دکتر ، دو تا دندان های جلویی زیر کمی ترک دارند و دندان های سمت چپ دهانم ، دندان های زیر ترک دارند و دندان عقل بالا و یک دندان جلوتر ترکی افتاد روی مینا دندان همگی توسط نخ دندان این طوری شده اند و موقع غذا تکه نان به دندان های سمت چپ با عق تشکیل رسوب روی دندان است و ودر یک وضعیت خطرناکی دندان سفید م افتادند وقت است مثل کوه خراب شوند داخل دهانم کمک کنید(مهندس حسین دزفولیان از شهر صفی آباد_ استان خوزستان )

1 پـاسـخ

بازدید : 62 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص دندانپزشک در تهران