از داخل الت تناسلیم هنگام دفع ادرار سوزش شدید و خونریزی مشاهده میکنم؟

سلام آقای دکتر
من توسط شما در تاریخ 24 بهمن در بیمارستان محب کوثر عمل tul حالب کلیه سمت چپ شدم. متاسفانه از داخل الت تناسلیم هنگام دفع ادرار سوزش شدید و خونریزی مشاهده میکنم بیشتر قرص انتی بیوتیک و مسکن دیکلو فناک را مصرف کردم همچنین اب فراوان تا الان مخورم لیکن سوزش و خونریزی قطع نشده.عمل دفع ادرار بسیار برایم طاقت فرسا شده و زمین گیر شدم لطفا دربرای این مشکلم راهنمایی کنید .
متشکرم

بازدید : 183 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه - مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در هشتپر