درد بعد از عمل واریكوسل چپ و راست كه بیش از یك سال از آن گذشته؟

سلام وقت بخیر. دوست جوانی دارم كه سال گذشته 14 تیرماه (1400) عمل واریكوسل چپ و راست روی ایشان انجام شد. با توجه به سفتی قسمت چپ عمل شده و دردهای دوره‌ای بعضا شدید، چند بار به پزشكی كه ایشان را جراحی كرده بودند، مراجعه شد كه ایشان گفتند مهم نیست و این موضوع طبیعی است و خوب خواهد شد. با توجه به شدت دردها كه حتی در زمان بیرون از خانه بودن ، ایشان را وادار به دراز كشیدن در كف خیابان میكرد، به پزشك دیگری مراجعه شد(خرداد 1401) ایشان هم با یك معاینه سطحی گفتند چیزی نیست. پزشك بعدی (در تیرماه 1401 یعنی درست یك سال بعد از عمل) با یك معاینه و لمس اطراف بیضه پیشنهاد آمبولیزاسیون را دادند(بدون توضیح بیشتر) برای اطمینان از درستی این موضوع، به پزشك جراح اولیه مراجعه شد كه ایشان به شدت بیمار را از انجام آمبولیزاسیون منع كردند و عمل خودشان را هم مورد تایید قرار دادند اما پاسخی برای اینهمه درد بیمار نداشتند. آخرین پزشك كه حدود دو هفته پیش(اوایل مرداد 1401) ایشان را معاینه كردند با رویت نتیجه سونوگرافی(هیچكدام از سه پزشك قبلی سونوگرافی نخواستند) گفتند مشكل چندانی در عمل واریكوسل و وضعیت بیضه ها وجود ندارد ولی متاسفانه مانند دیگران،پاسخ و راه حلی برای تشخیص علت و رفع درد آزار دهنده نداشتند.. با پوزش از طولانی شدن مطلب، لطفا راهنمایی بفرمایید بالاخره تكلیف این جوان چیست؟ آیا عمل خوب انجام نشده؟ آیا گفته آخرین پزشك كه« از هر سه عمل واریكوسل، دوتایشان درد همیشگی خواهند داشت» صحیح است؟ آیا با توجه به صرفا معاینه سطحی و بدون آزمایش و سونوگرافی، روش( آمبولیزاسیون) تجویز و پیشنهاد مناسبی است؟ با پوزش مجدد و تشكر از راهنمایی‌ةای پزشكان محترم. (روشن)

بازدید : 41 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه و مجاري ادراري و تناسلي (اورولوژيست) در تهران