۴۰
۹۹
خانــم

چگونگی قطع مصرف سرترالین 100؟

روزانه یک عدد قرص سرترالین 100 مصرف میکردم. میخواهم قطع کنم چگونه؟؟؟؟

6 پـاسـخ

  • سلام،وقت بخير،در رابطه باقطع سرترالين،حتما بايد با روانپزشک خودتون در اين رابطه مشاوره کنيد،مصرف خودسرانه يا قطع خودسرانه داروهاي اعصاب،عوارض قابل توجهي دارد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
  • سلام و وقت بخير
    چنانچه خودتون مصرف دارو شروع کرديد که طبيعتاً کار درستي نبوده و به مرور از دوز دارو کم کنيد. البته موارد اينکه دارو ديگه ميخوايد جايگزين کنيد يا همزمان مصرف دارو ديگري داريد مسأله مهمي هست
    اما چنانچه متخصص براي شما اين دارو تجويز کردن حتما بايد زير نظر خود ايشون يا متخصص ديگه اين کار انجام بشه
    من ميدونم که مصرف دارو عارضه داره ولي بدونيد گاهي مصرف نکردن دارو عارضه ي بيشتري مي‌تونه داشته باشه.
    پس مهمترين نکته اينه که علت تجويز دارو براي شما چي بوده يعني چي تشخيص گذاشتن رو شما ؟
    اميدوارم حالتون و حال همه ي مردم کشورم هر روز بهتر و بهتر باشه

    نداطباطبايي جبلي
    ارتباط مستقيم واتساپ

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
  • با سلام
    قطع دارو بهتر است با نظر پزشک معالج انجام شود.ولي در صورت تمايل به قطع آن، نياز به قطع تدريجي مي باشد و مي توانيد هر هفته تا ده روز يک بار 1/4 قرص را کم نماييد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
  • سلام
    براي مشاوره تلفني و يا مشاوره حضوري با روانشناسان و يا روانپزشکان کلينيک با شماره زير تماس بگيريد تا همکارانم شما را راهنمايي کنند

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 94 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران