۱۹
۴۱
خانــم

رژیم چاقی؟

سلام خسته نباشید. ببخشید من قبلا بارها برای چاقی اقدام کردم چون دچار لاغری مفرط هستم. رژیم هایی که دکتری بهم میدادن رو برنامه ی غذایی خاصی نبود. بیشتر قرص و آمپول ب کمپلکس میدادن که نمیدونم این کار درسته یا نه. من بیشتر دوست دارم رو یه برنامه ی غذایی منظم حالا همراه با مکمل های غذایی که میتونه کمکم کنه و ورزش وزن اضافه کنم . شما با این قرص و امپول تجویز کردن موافقین؟ روش شما چطوری هستش‌ ایا؟

1 پـاسـخ

  • با سلام
    بنده با رژیم درمانی و پیگیری مراجعین تو این چند سال توانسته ام نتابج خوبی مثل کیس شما بگیرم.
    برنامه غذایی بر پایه اصول علمی به همراه همت شما خیلییی میتونه بهتون کمک کنه برای افزایش وزن و در ضمن افزایش وزنی که معمولا به همراه رژیم نباشید برگشت پذیر است.
    برخی از روی نا اگاهی شروع به مصرف مکمل ها و حتی کورتون ها برای افزایش وزن می کنند که خود خسارات جبران ناپذیری به دنبال داره

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 514 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص دکترای تخصصی تغذیه و رژیم درمانی در تهران