چقدر کمبود وزن دارم؟

سلام
شهریور بین چهل تا چهل و دو کیلو بودم
الان 38 و 600 ام
قد:148
سن 39
ولی بیشتر سایزم کم تر شده. از دور مچ و گشاد شدن لباس ها و ظاهرم هم مشخصه

چه جوریه که وزن کم میشه ولی سایز بیشتر کم میشه؟!

🙏

1 پـاسـخ

  • در ابتدا بايد عرض کنم که کمبود بافت عضلاني که منجر به کاهش عدد وزن مي شود ،همه و همه بستگي به رفتار ما داره که قاعدتا رفتار با بدن در منه انسان کاملا اشتباست....... دوست عزيز در ابتدا بايد آزمايشات لازم براي مشخص شدن کمبودها در بدن رو انجام بدين، بعد در صدد جبران اون کمبودها قدم برداري، بعد يه رفتار و الگوي تغذيه اي درست و اصولي، و در انتها ورزش بدنسازي براي جبران عضلات از دست رفته....

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 7 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص تغذيه و رژيم درماني در اصفهان