۳۴
۵۸
خانــم

نامنظم شدن قاعدگی؟

باسلام بنده 34ساله و 3 سال است که عروسی کرده ام الان ماه دوم اقدام به بارداری هستم تابحال قاعدگی منظم داشته ام این ماه 5 روز زودتر پریود شدم درجایی خواندم که این مسئله یعنی جلو افتادن قاعدگی نشانه اماده شدن رحم برای بارداریست میخواستم بدونم چقدر این مسئله صحت دارد؟

1 پـاسـخ

  • سلام عزيزم، نامنظم شدن پريود دلايل مختلفي از تغييرات رژيم غذايي و فصلي و اب و هوايي و استرسي گرفته تا تغيير وضعيت هورموني، بارداري، اشکالات سيستمي دستگاه تناسلي مثل انواع کيست ها و علل مختلف ديگر، البته يک نوبت تغيير پريود در يکسال را ميشه ناديده گرفت در صورت تکرار بررسي شود.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 60 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران