بیمار قلبی با سابقه عمل باز و فتق کشاله ران میتونه ورزش رزمی انجام بده؟؟

سلام خدا قوت
پسر من 10 ساله است و چند سال قبل عمل قلب باز انجام داده .فتق کشاله ران هم داره .یعنی قبلا عمل کرده ولی دوباره فتق برگشته...الان پسرم میتونه ورزش رزمی انجام بده؟؟

ایا شما بچه ها را هم ویزیت میکنید؟؟

1 پـاسـخ

  • سلام نوع عمل قلب بايد مشخص بشه که چه عملي بوده اکو يا شرح عمل رو بايد ببينم و دوباره يک بررسي مثل اکو و نوار قلب انجام بده از نظر فتق خب قطعا با ورزش سنگين دوباره ممکنه فتق عود کنه در مورد فتق بايد از جراح عمومي سوال کنيد بچه ها از سن هفت سال به بالا رو ويزيت ميکنم

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 55 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص قلب و عروق در تهران